Nieuw album Kanye West via livestream bioscoop Echt

Kanye-West

door Harry Prenger

Op donderdag 11 februari zal Kanye West zijn nieuwe album The Life Of Pablo presenteren. De première vindt plaats tijdens de Fashion Week in Madison Square Garden, New York. De live beelden van de “listening party” zijn integraal te zien in de zaal van bioscoop Royal in Echt. Ook zal de rapper zijn kledinglijn Yeezy Season 3 aan het publiek tonen. Volgens West was de voorstelling in New York binnen tien minuten uitverkocht. 

“It was always a dream to have a listening party at Madison Square Garden”, meldt West via Twitter en, enkele dagen eerder: “This album is actually a Gospel album”. The Life Of Pablo is de opvolger van het in 2013 verschenen succesalbum Yeezus.

De Italiaanse kunstenaar Vanessa Beecroft zal het album visueel begeleiden. Beecroft staat bekend om haar spectaculaire performancekunst met vrouwelijke naaktmodellen. In haar werk gaat het doorgaans om thema’s als eetstoornissen, mode en het naakte lichaam. In meer recente performances zet ze vraagtekens bij de vooroordelen en culturele stereotypen bekeken vanuit de westerse samenleving.

Om aanwezig te kunnen zijn bij de bioscoopstream in Echt moet je een kaartje reserveren. De show begint om 22.00 uur (Nederlandse tijd).

Meer informatie vind je hier:
royal echt kanye west the global premiere

CaIzB6fUYAI6BE0

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *