Metal Heart Sturm und Drang in Schutterspark, Brunssum. De foto’s!

DJ Turbothrasher

666 genummerde bierflesjes van het merk Eurotrash Brewery en een handvol toeschouwers waren getuige van een performance in het Schutterspark in Brunssum. Behalve het pikdonkere, bittersmakende bier, was ook de galm in het Pomphuis gratis. Dat zorgde voor een hoogtepunt toen sopraanzangeres Martina Prins de Liebestod van Richard Wagner aanhief. Stem, galm, muziek, Wagner, het was zowaar indrukwekkend. Daarna werd er verzengende folkmetal verzorgd door de Chains Of Dogs. Hieronder volgen enkele beelden van de Metal Heart: Sturm und Drang performance georganiseerd door Kunstencentrum Signe in Heerlen. Lees ook het artikel over de tentoonstelling Metalheart Sturm und drang Vrijgevochten kunst met een biertje

Alexander Krone

Martina Prins

Martina Prins en Martin C. de Waal

Martina Prins en Martin C. de Waal

Chain Of Dogs

Chain Of Dogs

Metal Heart Sturm und Drang, performances (Kunstencentrum Signe, Schutterspark, Brunssum, 4 september 2011)

Foto’s: Ziggy Beckers

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *